Szeretné tudni, hogyan kell használni az Ajtó és Ablakcsere készüléket? Olvassa el ezeket a tippeket!

Amikor hallja, hogy az emberek okostelefonokról beszélnek, van egy név, amely sokkal többet jelent, mint az Ajtó és Ablakcsere. Sokan úgy vélik, hogy az Ajtó és Ablakcsere az okostelefonok csúcspontja, viszont kevesen használják a telefont a teljes potenciáljára. Ha az Ajtó és Ablakcsere készüléket minden számára meg akarja használni, akkor olvassa el néhány hasznos tippet.

A billentyűzet aktiválása előtt forgassa el az Ajtó és Ablakcsere készüléket vízszintesen. Ez megnöveli a billentyűzet méretét, megkönnyítve a gépelést. Ez különösen akkor hasznos, ha nehezen látja a kis képernyőt, vagy nagyon nagy ujjai vannak. Ez időt és frusztrációt takaríthat meg a helytelenül írt szavakkal vagy az automatikus javítás hibáival.

Sok Ajtó és Ablakcsere felhasználót gyakran bosszant, amikor az eszköz olyan szót javasol, amelynek éppen nincs értelme gépelés közben. Ne próbálkozzon az ujjaival manőverezni, és nyomja a képernyőn a kis "x" -et; megérintheti a képernyő bármely pontját, hogy megszabaduljon a javaslattól. Ez időt és csalódást takarít meg.

Használja ki az Ajtó és Ablakcsere időjárási funkcióját, hogy megismerje a következő hét előrejelzését. Ez a funkció lehetővé teszi annak a városnak a kiválasztását, amelyben él, valamint más területeket, amelyek segítenek jobban megérteni az adott térség időjárását.

Valószínűleg sok időt tölt a görgethető tartalom olvasásával az Ajtó és Ablakcsere készüléken, de lehet, hogy nem ismeri ezt a funkciót. Ha egy oldalt görgetett le, a tetejére visszatérhet, egyszerűen megérinti a telefon állapotsávját. Ez nagyon hasznos lehet, és miután megismerte a funkciót, előfordulhat, hogy állandóan használja.

Soha ne töltsön le olyan alkalmazásokat, amelyeket nem kifejezetten az Ajtó és Ablakcsere számára terveztek. Ha igen, akkor kockáztatja a telefon stabilitását és használhatóságát. Más alkalmazások vírusokat hordozhatnak. Csak az Ajtó és Ablakcsere számára kifejezetten jóváhagyott alkalmazásokat használjon annak biztosítása érdekében, hogy telefonja maximális hatékonysággal működjön.

Töltse le és iratkozzon fel a Find My Ajtó és Ablakcsere alkalmazással. Ez az felbecsülhetetlen értékű alkalmazás segít megtalálni az Ajtó és Ablakcsere eszközt, ha elveszik vagy ellopták. Ez az alkalmazás nem csak lehetővé teszi, hogy üzenetet jelenítsen meg a képernyőn, vagy a telefon hangos csengését okozza, hanem lehetővé teszi az adatok törlését vagy a telefon távoli helyről történő lezárását is.

Szeretné tudni, hogyan kell letiltani az Ajtó és Ablakcsere 3G vagy az Edge Connection szolgáltatást? Be kell lépnie a mobil adatátviteli hálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózat bekapcsolásával. Írjon be néhány általános szót a felhasználónév és jelszó mezőkbe, és ez csak így történik, az Ajtó és Ablakcsere nem adja át a helyes értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítania a telefonját, akkor ezt is meg kell tennie.

Az Ajtó és Ablakcsere kiválasztása előtt válasszon szállítót. Lehet, hogy megnézi egy adott Ajtó és Ablakcsere-t. Mielőtt rohanna és megszerezné, ellenőrizze, hogy kompatibilis-e az Ön által választott hordozóval. Vásároljon egy mobiltelefon-tervet, mellyel élhet, ahelyett, hogy döntsön az Ajtó és Ablakcsere közül, melyik tetszik a legjobban.

Unod már, hogy a képernyő a legkisebb mozgáskor vált a tájképről a tájolásra? Először kattintson duplán a Kezdőlap gombra a legutóbb használt alkalmazások kiválasztásához. Nyomja meg a bal oldali gombot, amely egy szürke ikon nyíllal. Ezután üzenetet kap, amely megerősíti, hogy a telefon álló helyzetben van bezárva.

Mint már korábban kijelentettük, az Ajtó és Ablakcsere az egyik legelterjedtebb okostelefon. A telefonnak nagyon sok hasznos funkciója van, de nem sokan tudják, hogyan kell az Ajtó és Ablakcsere teljes teljesítményét használni. Most már a cikk tippeinek köszönhetően. Ha nincs Ajtó és Ablakcsere, szerezzen ma egy, és szabadítsa fel az erejét.